5 träffar Partille HembygdsföreningSortera här efter utgivningsår

Från landsbygd till förstad
Bilder från Partille kommun förr och nu.
Varje bilduppslag visar dels ett historiskt foto, dels ett aktuellt foto, taget på samma plats och ur samma vinkel. Det finns 43 bilduppslag.

Utgiven:2018
Sidor:96 Hft
21,9x15,0 cm

Pris:100.00

Partille - bilder som får oss att minnas
En bilderbok om hur Partille har förändrats från jordbruksbygd till industri- och servicesamhälle.

Utgiven:2009
Sidor:59 Hft
21,0x20,0 cm

Så minns vi Lexby
Sexton berättelser om Lexby,ett område strax nordost om Partille centrum, förr i tiden. Skrivna av personer som levt en stor del av sina liv i området och många vars förfäder levt där i generationer.

Utgiven:2013
Sidor:96 Inb
21,0x29,5 cm

Sävedalen
52 äldre fotografier som visar människor och miljöer i Sävedalens samhälle. Alla bilderna är väl dokumenterade om bl.a. plats, personer och årtal.

Utgiven:2014
Sidor:57 Inb